Champagneprovning för två i Göteborg

1 190 kr

Champagneprovning för två i Göteborg
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px font: 12.0px ‘Helvetica Neue’}

Upplev Champagneprovning för två i Göteborg – Prova tre sorters Champagne och lär er mer om dryckens historia, distriktet Champagne i norra Frankrike samt hur själva tillverkningsprocessen går till. På denna provning i Göteborg ingår allt detta och mycket mer!

  • Champagneprovning för två i Göteborg av tre sorters Champagne
  • Jämför Champagne med mousserande vin
  • Erfaren sommelier håller i den lyxiga provningen
  • Lär er om dryckens historia, distriktet Champagne och tillverkningsprocessen

Upplev Champagneprovning för två i Göteborg

Champagne är den lyxiga drycken från den franska vinregionen med samma namn som ska drickas minst en gång per dag, i alla fall om man ska tro legendaren Winston Churchill. Under denna provning i Göteborg tar vi er med på en resa där ni får lära dig det mesta om den ädla drycken, dess sagolika historia och om hur tillverkningsprocessen går till!

Champagneprovningen leds av en erfaren sommelier som guider er genom grundsmakerna i Champagne samtidigt som hen berättar om dryckens historia. Att förstå grundsmakerna är viktigt för att lära känna vinets uppbyggnad och metodik. Därefter är det dags för själva provningen! Under kvällen provas tre sorters Champagne och ett mousserande vin, vilket ofta blir en intressant jämförelse i smak och doft.

Den sommelier som håller i provningen går även igenom spännande anekdoter om Champagnens historia och ger er andra tips, till exempel hur man bäst kombinerar Champagne med mat. Köp upplevelsen Champagneprovning för två i Göteborg redan idag, till dig själv eller för att ge bort som uppskattad present!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px font: 12.0px ‘Helvetica Neue’}

Artikelnr: 1170110 Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Champagneprovning för två i Göteborg”

Din e-postadress kommer inte publiceras.