Whiskyprovning för två i Stockholm

790 kr

Whiskyprovning för två i Stockholm

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Normal tabell mso-tstyle-rowband-size:0 mso-tstyle-colband-size:0 mso-style-noshow:yes mso-style-priority:99 mso-style-parent: mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt mso-para-margin:0cm mso-para-margin-bottom:.0001pt mso-pagination:widow-orphan font-size:12.0pt font-family:Calibri,sans-serif mso-ascii-font-family:Calibri mso-ascii-theme-font:minor-latin mso-hansi-font-family:Calibri mso-hansi-theme-font:minor-latin mso-bidi-font-family:Times New Roman mso-bidi-theme-font:minor-bidi mso-fareast-language:EN-US}

Följmed på en spännande Whiskyprovning för två i Stockholm där fokus ligger på attverkligen lära känna den ädla drycken med hjälp av olika teman. Prova minst femolika whiskysorter och lär dig allt du behöver kunna om whisky!

  • Whiskyprovning för två av minst fem olika whiskysorter
  • Inspirerande lokaler i Gamla Stan, Stockholm
  • Lär dig om både historia och om tillverkning
  • Välj bland olika teman för whiskyprovningen vid bokning

Upplev Whiskyprovning för två i Stockholm Följ med på en spännande whiskyresa under en två timmar lång provning iStockholm. Whisky är precis som öl egentligen en ganska okomplicerad dryck sombestår av få ingredienser med det gyllene kornet som bas. Trots det visardrycken upp en enorm mångfald och komplexitet, vilket många anser är det somgör den så intressant!

Enstor del av förklaringen till detta ligger i processen för destillering, mendet är inte fullt så enkelt. Under whiskyprovningenreder vi därför ut begrepp som mältning, mäskning och lagring samt diskuterardet viktigaste kring dryckens historia och härkomst.Provningen leds av en hängiven whiskykännare som gerpraktisk vägledning inom specifika tekniker för whiskyprovning och delar medsig av sin djupa kunskap och kärlek till drycken. Tillsammansprovar man minst fem olika sorters whisky för att framhäva skillnader ochlikheter, men också för att upptäcka nya smaker och favoriter!

Whiskyprovningarnai Stockholm delas upp i

Artikelnr: 29dd7937-cabf-45d5-94b8-3bc8ce401828 Kategori:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Whiskyprovning för två i Stockholm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *